etebarkala snappay
etebarkala snappay

مقایسه سری S گلکسی با سری A گلکسی

4
(7)
شکیبا گیلانی
1 سال پیش
مقایسه سری S گلکسی با سری A گلکسی

اگر قصد خرید یکی از گوشی‌های سامسونگ را دارید، حتما به سراغ نظرات کاربران در یوتیوب و یا سایر وب‌سایت‌ها رفته‌اید و همانطور که مشاهده کرده‌اید، بیشتر پوشش رسانه‌ای مربوط به سری پرچمدار این برند است. دلیل آن این است که تمام نوآوری‌های دنیای موبایل در این گوشی‌ها مشاهده می‌شود.

با این حال، برای خریداران معمولی که به دنبال یک تجربه گوشی‌های هوشمند مقرون‌به‌صرفه هستند، سری گلکسی A میان‌رده سامسونگ ارزش بسیار بهتری نسبت به سری گلکسی S پرچم‌دار خود ارائه می‌دهد. ما در این مطلب از مجله اعتبارکالا به ۹ مورد اصلی اشاره خواهیم کرد که خرید سری A را نسبت به خرید S ارزشمندتر می‌کند.

۱- هر دو نرم افزار یکسانی دارند

چه یک گوشی سری گلکسی S را انتخاب کنید و چه سراغ سری A گلکسی بروید، همان تجربه نرم‌افزاری را خواهید داشت. هر دو سری گوشی‌های گلکسی با پوسته One UI سامسونگ عرضه می‌شوند. مسلما پرچم‌داران به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را کمی سریع‌تر دریافت می‌کنند، اما تاخیر بین این دو به اندازه‌ای طولانی نیست که آزاردهنده باشد.

در واقع، درست مانند گلکسی اس ۲۳ اولترا و سایر پرچمداران سامسونگ، این شرکت اکنون تا چهار سال به روز رسانی‌های اصلی اندروید و پنج سال به روز رسانی امنیتی را برای گوشی‌های میان رده خود از جمله گلکسی A53 و گلکسی A33 ارائه می‌کند.

۲- هر دو عمر باتری مشابهی دارند

عمر باتری گوشی‌های گلکسی S و گلکسی A نیز تفاوت چندانی ندارد. حتی گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه سامسونگ امروزه با باتری‌هایی تا ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت عرضه می‌شوند، که برای دو روز کامل با استفاده سبک تا متوسط ​​کافی است.

گفته می‌شود، پرچمداران سامسونگ در کنار قابلیت شارژ بی‌سیم و شارژ بی‌سیم معکوس، شارژ سیمی سریع‌تری دارند. شارژ سریع‌تر ویژگی ضروری برای اغلب کاربران نیست و تنها گیمرهای حرفه‌ای موبایل هستند که به شارژ سریع گوشی نیاز دارند.

۳- هر دو نمایشگرهای مشابهی دارند

از زمانی که سوراخ‌های پانچ دوربین رایج‌تر شد، تشخیص تلفن‌های پرچمدار از جایگزین‌های ارزان‌تر وقتی فقط به به نمایشگر نگاه می‌کنید، دشوارتر از همیشه شده است.

به عنوان مثال، Galaxy S23+ و A53 ​​را در کنار هم قرار دهید و خواهید دید که چقدر شبیه به هم هستند. قیمت اولی از ۹۹۹ دلار و دومی از ۴۴۹ دلار شروع می‌شود. پرچمداران دارای حاشیه‌های نازک‌تر و یکنواخت‌تر هستند، اما با صرف هزینه بیشتر برای یک گوشی جدید، هیچ پیشرفت عمده‌ای در نمایشگر دریافت نمی‌کنید.

۴- سری‌های A به درگاه MicroSD مجهز هستند

کارت‌های MicroSD بسیار مقرون به صرفه هستند. به طور متوسط، ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی اضافی، قیمت گوشی را بین ۱.۵ الی ۲ میلیون تومان افزایش می‌دهد. اما اگر کارت microSD بخرید، می‌توانید همان ظرفیت را با کمتر از ۲۰۰ هزار تومان دریافت کنید. به علاوه، با کارت‌های microSD، نیازی نیست منتظر انتقال اطلاعات خود باشید. به سادگی آن را از تلفن قدیمی خود بیرون بیاورید و آن را در گوشی جدید خود قرار دهید.

خوشبختانه، گوشی‌های میان رده سامسونگ همچنان دارای اسلات کارت microSD با پشتیبانی از حافظه قابل ارتقا تا ۱ ترابایت هستند. پشتیبانی از کارت MicroSD یکی از بسیاری از ویژگی‌هایی است که دیگر در پرچمداران مدرن موجود نیست و ما گمان می‌کنیم که به زودی از تمامی گوشی‌های میان‌رده و گوشی‌های ارزان قیمت حذف شود.

۵- شما به ویژگی‌های پرچمدار نیاز ندارید

مگر اینکه شما یک کاربر قدرتمند، گیمر، تولید کننده محتوا، یا متخصص فنی باشید، که پرداخت هزینه ویژه برای ویژگی‌های ممتازی که گوشی‌های پرچمدار ارائه می‌کنند منطقی باشد، در غیر این صورت شما به ویژگی‌های گوشی‌های پرچمدار نیازی نخواهید داشت.

ویژگی‌هایی مانند شارژ بی‌سیم، فیلم‌برداری 8K یا دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی ممکن است روی کاغذ هیجان‌انگیز به نظر برسند، اما با توجه به وضعیت فعلی فناوری، وجود آن‌ها در گوشی شما بسیار زیاده‌روی شده و غیرضروری است.

۶- گوشی‌های قدیمی سری A با شارژر و جک صدا عرضه می‌شوند

همانطور که حدس می‌زدیم، سامسونگ بالاخره جک هدفون را از گوشی‌های میان‌رده‌اش حذف کرد، درست مانند پرچمدارانش. همچنین شارژر را نیز از جعبه گوشی‌های میان رده خود حذف کرده و شما باید یک شارژر به صورت جداگانه خریداری نمایید. با این حال، اگر با خرید مدل‌های قدیمی‌تر موافق هستید، گلکسی A32، A52 و A72 همچنان هر دوی این ویژگی‌ها را دارند، که برای خریداران ارزش‌محور و علاقه‌مندان به صدا بسیار مهم است.

۷- شما همچنان از یک محافظ پشت و محافظ صفحه استفاده می‌کنید

دلیل اصلی گران بودن گوشی‌های پرچمدار این است که سخت افزار آن‌ها کیفیت بهتری دارد. آن‌ها دوام بیشتری دارند و می‌توانند در برابر استفاده نادرست دوام بیشتری داشته باشند. به عنوان مثال سری Galaxy S23 را در نظر بگیرید. این دستگاه‌ها دارای محافظ گوریلا گلس Victus 2 در جلو و پشت هستند که استحکام آن‌ها را تا حدی بالا می‌برد که عملا دیگر نیازی به قاب پشتی یا محافظ نمایشگر ندارید.

با وجود دانستن این موضوع، بسیاری از کاربران خطر حمل تلفن‌های خود را بدون این لوازم جانبی هر چقدر هم که شیشه قوی باشد، نمی‌پذیرند. و این قابل درک است، زیرا شکستن نمایشگر گوشی‌ها کاملا به زاویه سقوط آن‌ها بستگی دارد.

نکته اینجاست که اگر به هر حال قصد خرید لوازم حفاظتی اضافی را دارید، چرا برای سخت افزار قوی‌تر، قیمت بالاتری بپردازید؟ قاب‌های پشتی و محافظ‌های نمایشگر اغلب بسیار ارزان هستند، بنابراین می‌توانید یکی از آن‌ها را خریداری کرده و دیگر هزینه‌ای گزاف برای خرید یک گوشی پرچمدار پرداخت نکنید.

۸- هر سه سال یکبار گوشی خود را عوض می‌کنید

وقتی صحبت از طول عمر شد، میانگین طول عمر یک پرچمدار نیز بیشتر از جایگزین‌های ارزان‌تر است. در حالت اول، سیستم دوربین بهتر، پردازنده قوی‌تر، بلندگوهای بلندتر، رتبه IP68، رم بیشتر، فضای ذخیره‌سازی بیشتر و شارژ سریع‌تر را دریافت می‌کنید. با این همه، شما به راحتی می‌توانید از یک پرچمدار سامسونگ برای بیش از پنج سال استفاده کنید.

مشکل این است که باتری‌های گوشی‌های هوشمند از لیتیوم یون ساخته شده‌اند که با گذر زمان فرسوده می‌شوند. تنها در دو تا سه سال، باتری آنقدر ضعیف می‌شود که آزاردهنده شود. در آن مرحله، اکثر مردم اقدام به خرید یک گوشی جدید می‌کنند. تا زمانی که مشکل عمر باتری‌ها حل نشود، این مشکل همچنان ادامه خواهد داشت.

این بدان معنی است که حتی اگر تمام اجزای دیگر به خوبی کار کنند، کاهش باتری شما را مجبور می کند یک گوشی جدید بخرید. تا زمانی که باتری های گرافن به جریان اصلی تبدیل شوند، این مشکل همچنان ادامه خواهد داشت.

۹- شما به آنقدر قدرت نیاز ندارید

برای یک کاربر معمولی، تلفن فقط ابزاری برای انجام کارهای اساسی مانند تماس، ارسال پیامک، مرور وب، مصرف رسانه و عکاسی سبک است. بنابراین پرداخت هزینه‌ای عالی برای آن چیپ‌های پیشرفته در گوشی‌های گلکسی S برای اکثر مردم منطقی نیست.

کاربران اندکی هستند که واقعا به این همه قدرت اضافی نیاز دارند و می‌دانند چگونه از آن بهره ببرند. گوشی‌های هوشمند راه درازی را پیموده‌اند، و یک تراشه میان‌رده مدرن در تلفن‌های Galaxy A در حال حاضر به اندازه کافی قدرتمند است که بتواند اکثر برنامه‌ها و بازی‌ها را اجرا کند.

سخن پایانی

برای خرید یک گوشی پرچمدار باید نیازهای اساسی خود را در نظر بگیرید و صرفا به این دلیل سراغ گوشی پرچمدار نروید که گران‌ترین است!‌ چون در کمتر از یک ماه متوجه خواهید شد که هیچ کارایی برای شما ندارد و ممکن است از خرید خود پشیمان شوید.

از منظر تجاری، کاملا منطقی است که سامسونگ برخی از ویژگی‌ها را در تلفن‌های ارزان‌تر خود تعدیل کند تا پرچمدارانش جذاب‌تر به نظر برسند. سری‌های A گلکسی برای اغلب کاربران ایده‌آل بوده و نیازی به پرداخت هزینه‌های سنگین نخواهید داشت.

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

4 / 5. تعداد رای دهندگان: 7

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید


دیدگاه خود را ارسال کنید :

سلمان گفت:

قیمت گوشی چند است