بهترین اپلیکیشن های اندروید مناسب تبلت
برخلاف اپل، گوگل از زمان اندروید ۳ (Honeycomb)، علاقه چندانی به تبلتها نشان نداده است. این اتفاق باعث میشود تا یافتن بهترین اپلیکیشنهای اندرویدی که برای تبلتهای بهینهسازی شدهاند، در فروشگاه گوگل دشوار باشد. ما در این مطلب قصد داریم بهترین اپلیکیشن های اندروید مناسب تبلت را برای شما معرفی کنیم تا بتوانید بهترین استفاده را از تبلت خود ببرید. پس با مجله اعتبارکالا همراه باشید.
فهرست مطالب
۱. مایکروسافت آفیس
مجموعه مایکروسافت آفیس بهترین بهترین اپلیکیشن های اندروید مناسب تبلت هستند. شاید نیاز به ویرایش شیت اکسل در تبلت نداشته باشید؛ اما این اپلیکیشنها همان رابط «Ribbon» نمونههای دسکتاپ را در اختیار شما قرار میدهند. همچنین، اگر معمولا با تبلت خود از کیبورد استفاده میکند؛ پشتیبانی گسترده از میانبرهای کیبورد نیز در اختیار شما خواهد بود.
این مطلب را هم بخوانید: پرفروشترین تبلتهای اندرویدی بازار ایران
سال ۲۰۲۰، مایکروسافت یک اپلیکیشن ترکیبی جدید آفیس را عرضه کرد که شامل پاورپوینت، ورد و اکسل در یک بسته واحد بود. این اپلیکیشن در ابتدا به درستی از تبلت پشتیبانی نمیکرد؛ اما این مشکل امروزه حل شده است. همچنین، مایکروسافت اسکنر لنز آفیس و یادداشتهایی که با ویندوز ۱۰ همگام میشوند را نیز به این مجموعه اضافه کرده است.
تنها نقطه ضعف آفیس اندروید این است که ایجاد و ویرایش اسناد نیاز به اشتراک پولی مایکروسافت ۳۶۵ دارد که قبلا آفیس ۳۶۵ نامیده میشد. ارزانترین طرح، ۷۰ دلار در سال (یا ۷ دلار در ماه) است و نسخههای وب، موبایل و دسکتاپ را شامل میشود که اپلیکیشنهای محبوب آفیس، به علاوه ۱ ترابایت فضای ذخیرهسازی واندرایو را در اختیار شما قرار میدهد.
۲. VLC
VLC یک پخشکننده رسانهای بین پلتفرمی است که میتواند تقریبا هر فایل ویدئویی یا صوتی را باز کند و اپلیکیشن اندروید آن نیز به خوبی کار میکند. این اپلیکیشن یک مرورگر فایل یکپارچه (با قابلیت مشاهده درایوهای شبکه)، پشتیبانی از حالت تصویر در تصویر و سایر ویژگیهای عالی را یکجا در اختیار شما قرار میدهد.
رابط کاربری این اپلیکیشن برای تبلتها تغییراتی جزئی دارد؛ مثل ستونهای اضافی در نشاندهنده فایل. همچنین، VLC یکی از معدود اپلیکیشنهایی است که با لمس اسپیس در کیبورد، واقعا پخش محتوا را متوقف میکند.
۳. Pocket
«پاکت» یک اپلیکیشن ساده برای ذخیره محتوای متنی است که محتوایی که در وب پیدا میکنید را برای شما نگه میدارد و یکی بهترین اپلیکیشن های اندروید مناسب تبلت محسوب میشود. پاکت این محتواها را به شکلی بسیار خوانا و بدون اینکه حواستان را پرت کند، نمایش میدهد. بهتر از همه، این اپلیکیشن رابط تبلت دارد که در حالتهای عمودی و افقی عالی، ردیفهای محتوایی متعدد برای شما نمایش میدهد. محتوا در نمایشگر بزرگ به خوبی نمایش داده میشود؛ البته بهتر بود که عکسها همیشه در مرکز نمایش داده نمیشدند.
نکته جالب این است که هرکسی میتواند به صورت رایگان از پاکت استفاده کند (و حتی به فایرفاکس وصل میشود و ذخیره محتوا در پلتفرم را سادهتر میکند).
۴. Gmail
جیمیل یکی از معدود اپلیکیشنهای گوگل است که رابط اختصاصی تبلت دارد. جیمیل در صفحههای بزرگ، طراحی دو ستونی دارد که صندوق ورودی شما در سمت چپ و پیام فعلی را در سمت راست نشان میدهد. همچنین، چند میانبر کیبورد برای مدیریت سریع پیامها در اختیار شما قرار دارد.
۵. مایکروسافت اوتلوک
اگر از جیمیل خوشتان نمیآید یا به دنبال امتحان کردن چیز جدیدی هستید، مایکروسافت یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید مناسب تبلت است. این اپلیکیشن علاوه بر کار با Outlook.com، با خدمات ایمیل شخص ثالث نیز کار میکند؛ بنابراین میتوانید بدون تغییر آدرس ایمیل خود از آن استفاده کنید.
اوتلوک طرحی مشابه جیلی تبلت دارد با ستونهایی برای صندوق و پیام انتخاب شده؛ اما در اینجا چند تفاوت وجود دارد. فهرست حسابها همیشه به سمت چپ پین میشود و ستون سوم صندوقهای ورودی / پوشهها را میتوان با فشار دادن منوی همبرگری در بالا سمت چپ تغییر داد.
۶. MyScript Nebo
MyScript Nebo یکی از بهترین اپلیکیشنهای یادداشت برداری اندروید است. این اپلیکیشن میتواند جملات دستنویس شما را به متن تبدیل کند و درست مانند اوِرنوت و واننوت،میتوانید تصاویر، نقاشیها و دیگر منابع را در یادداشتهای خود وارد کنید. لیست ویژگیهای این اپلیکیشن واقعا زیاد است.
این مطلب را هم بخوانید: بهترین تبلتهای قلمدار 2021
نکتهای در مورد MyScript Nebo وجود دارد: برای استفاده از تمام ویژگیها، به یک دستگاه اندرویدی با قلم فعال، مثل گلکسی تب S8 نیاز دارید.
۷. توییتر لایت
نسخه معمولی توییتر روی تبلتها واقعا بد است و توییتها تمام عرض صفحه را میگیرند. با توییتر لایت، که نسخهای از اپلیکیشن وب توییتر است، وضعیت شما بهتر میشود. توییتر لایت اپلیکیشن بومی اندروید نیست که آزاردهنده است؛ اما در تبلتها به طور قابل توجهی بهتر به نظر میرسد.
توییتر لایت فقط از مناطق خاصی در گوگل پلی در دسترس است؛ بنابراین، اگر نمیتوانید آن را دانلود کنید، کافی است تا twitter.com را در مرورگر گوشی خود باز کنید و گزینه نصب آن در صفحه اصلی را بزنید (در کروم، روی دکمه منو بالا سمت راست و گزینه «Add to Home Screen» ضربه بزنید). این کار باعث میشود تا دقیقا همان تجربه را داشته باشید. فقط حواستان باشد که برای عملکرد کامل، اعلانها را از تنظیمات توییتر فعال کنید.
۸. Feedly
فیدلی یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای فید خوان در اندروید است و یکی از دلایل هم میتواند این باشد که اپلیکیشن به خوبی از نمایشگرهای بزرگ پشتیبانی میکند. چیدمان تبلت تقریبا مشابه چیدمان مجله است تا برای اکثر افراد آشنا باشد و همین امر باعث میشود تا برنامهای راحت برای مطالعه اخبار روزانه باشد.
۹. Google Duo
گوگل دوئو احتمالا بهترین اپلیکیشن چت تصویری اندروید است و به همان که با گوشی کار میکند، روی تبلت هم خوب عمل میکند. در واقع، هنگام استفاده از آن در تبلت، دیگر نیازی به شماره تلفن سینک شده با حساب گوگل خود ندارید که برای کودکان خردسال و سایر افراد بدون گوشی مفید است.
۱۰. Solid Explorer File Manager
سالید اکسپلورر یک اپلیکیشن مدیریت فایل عالی است و از بهترین اپلیکیشن های اندروید مناسب تبلت نیز محسوب میشود. این اپلیکیشن دارای حالت دو پنل برای مشاهده (و جابجایی فایلها بین) دو دایرکتوری به طور همزمان، پشتیبانی از درایوهای شبکه، عملیات دستهای، ادغام با سرویسهای مختلف ذخیرهسازی ابری و موارد دیگر است.
ممکن است خیلی نیازی به جابجایی فایلها در دستگاههای اندرویدی نداشته باشید؛ اما اگر از آن استفاده میکنید، سالید اکسپلورر را حتما امتحان کنید.
۱۱. مرورگر وب سامسونگ
اینترنت سامسونگ یکی از محبوبترین مرورگرهای وب در اندروید است و به نظر میرسد یکی از بهترین رابطهای تبلت را نیز در اختیار شما قرار میدهد. با توجه به اینکه سامسونگ تنها شرکتی است که تبلتهای پیشرفته اندرویدی درست میکند، این اتفاق چندان تعجبآور نیست؛ اما برای استفاده از مرورگر، حتما نیاز نیست که گلکسی تب داشته باشید. این اپلیکیشن در پلی استور برای هر دستگاهی قابل دریافت است.
اینترنت سامسونگ مبتنی برا کروم است؛ اما چند ویژگی دارد که در مرورگر گوگل پیدا نمیکنید. میتوانید دکمهها را مطابق میل خود جابجا کنید؛ تم تیره در تمام صفحات وب اعمال کنید و افزونههای انتخابی خود را نصب کنید. برگهها را میتوان در زیر نوار آدرس (مشابه کروم) نمایش داد یا برای فضای عمودی بیشتر در پشت دکمه تبها پنهان کرد.
۱۲. کیبورد گوگل
Gboard اپلیکیشن پیشفرض کیبورد در بسیاری از دستگاههای اندروید و حالت یک دست آن در تبلتها خوب عمل میکند. هنگام باز بودن کیبورد گوگل، روی آیکون کیبورد جدا شده در نوار ابزار ضربه بزنید تا کیبورد به پنجرهای شناور منتقل شود. با این کار، تایپ کردن در حالی که تبلت را به یک دست گرفتهاید بسیار آسانتر میشود؛ به خصوص وقتی به جای ضربه زدن روی کلیدها به صورت جداگانه، بین حروف سوایپ میکنید.
این مطلب را هم بخوانید: راهنمای خرید تبلت مناسب کودکان + معرفی 3 مورد
۱۳. Vivaldi Browser
ویوالدی مرورگر وب دیگری است که تبلتهای اندرویدی کمی بهتر از کروم کار میکند. این اپلیکیشن از موتور اصلی کروم استفاده میکند؛ اما یک مسدود کننده ردیاب، گزینهای برای مشاهده سایتهای دسکتاپ (برای سایتهایی که سعی در بکارگیری طرح گوشی موبایل در تبلتها دارند مفید است)، شمارهگیری سریع و ابزار اسکرینشات داخلی را در اختیار شما قرار میدهد.
در این مطلب، ۱۳ عدد از بهترین اپلیکیشن های اندروید مناسب تبلت را برای شما معرفی و بررسی کردیم. فکر میکنید چه اپلیکیشن دیگری را میتوان به این فهرست اضافه کرد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
برنامه کاملن درسته بشه خواهشمندم خسته نباشی
اکپیشن رونسب بشه