etebarkala snappay
etebarkala snappay

راه‌های تشخیص آیفون دست دوم

3.7
(7)
شکیبا گیلانی
2 سال پیش
راه‌های تشخیص آیفون دست دوم

در شرایطی که افراد سودجو به راحتی می‌توانند یک آیفون کار کرده را بجای یک گوشی نو با قیمتی بالا به فروش برسانند، لازم است بدانیم که گوشی هوشمند خریداری شده ما نو بوده و یا کارکرده است. البته مدل‌هایی که توسط کمپانی اپل نوسازی شده، مانند گوشی‌های دست دوم نبوده و شامل گارانتی این کمپانی هستند. اگر می‌خواهید بدانید از چه راهی می‌توانید مطمئن شوید که گوشی آیفونی که خریداری کرده‌اید نو بوده و دست دوم نیست، تا انتهای این بلاگ با ما همراه باشید.

برای تشخیص آیفون دست دوم شماره مدل آن را چک کنید

برای شروع،‌ برنامه تنظیمات را باز کنید و مسیر General > About را دنبال کنید.

هنگامی که روی About ضربه بزنید، لیستی از اطلاعات مهم آیفون، از جمله نام دستگاه، نسخه نرم افزار آن و شماره مدل به شما نمایش داده می‌شود.

به شماره مدل دقت کنید زیرا حرف اول آن یکی از راه‌هایی است که می‌توانید از نو یا کارکرده بودن آیفون خود اطمینان یابید.

  • اگر شماره مدل با M شروع شود، یک گوشی جدید اپل است.
  • اگر شماره مدل با F شروع شود، توسط اپل یا یک شرکت مخابراتی بازسازی شده است.
  • اگر شماره مدل با P شروع شود، به عنوان یک آیفون شخصی بازسازی و فروخته شده است.
  • اگر شماره مدل با N شروع شود، اپل آن را به عنوان یک دستگاه جایگزین برای آیفون خراب ارائه کرده است.

اگر متوجه شدید که گوشی شما توسط اپل بازسازی شده است، جای نگرانی نیست. اپل محصولات Certified Refurbished خود را در یک فرآیند دقیق مورد بازبینی مجدد قرار داده و دقیقا با همان کیفیت آیفون نو، مجددا به فروش می‌رسد. طی این فرایند تمام قطعات باز شده و پس از پاک سازی و تعویض قطعات معیوب، باتری و قاب آن را تعویض کرده و مجددا برای فروش آماده می‌کنند.

به طور کلی، محصولات Apple Certified Refurbished ظاهر و عملکردی شبیه به آیفون‌های نو را دارند، اما به دلایل قانونی، اپل نمی‌تواند آن‌ها را به عنوان یک تلفن همراه نو بفروشد. اپل معمولاً این محصولات بازسازی شده را با تخفیف قابل توجهی به فروش می‌رساند.  

اپراتورهایی مانند AT&T و Verizon نیز گوشی‌های آیفون‌ را بازسازی می‌کنند و با تخفیف به فروش می‌رسانند. برخلاف اپل، این اپراتورها ممکن است باتری را تعویض نکرده و یا یک سال گارانتی جدیدی که اپل برای این دسته از محصولاتش ارائه می‌کند را در اختیار شما نگذارند.

دستگاه‌های بازسازی شده شخص ثالث

اگر گوشی هوشمند شما توسط شخص یا شرکتی که فاقد تاییدیه کمپانی اپل است تعمیر شده باشد، به هیچ عنوان قابل اعتماد نبوده و هرچه سریع‌تر اقدام به تعویض آن کنید. چرا که کمتر شرکتی دقیقا همان قوانین نظارتی را بر روی گوشی‌های بازسازی شده اعمال می‌کنند که اپل و اپراتورهای مورد تاییدش اعمال می‌کنند.

موارد دیگری نیز وجود دارد که چنانچه در هنگام خرید به آن‌ها دقت کنید، می‌توانید از خرید خود مطمئن شوید. در ادامه به بررسی موارد کوچک اما مهمی می‌پردازیم که باید در هنگام خرید یک گوشی آیفون به آن دقت کنید.

برای تشخیص آیفون دست دوم  ظاهر جعبه را با دقت بررسی کنید

به جعبه گوشی هوشمند خود نگاه کنید. اگر یک جعبه سفید مهر و موم شده باشد که در پشت آن شماره سریال و در قسمت جلویی آن شماره مدل آیفون خریداری شده درج شده باشد، می‌توانید از نو بودن آن اطمینان حاصل کنید. البته در نظر داشته باشید که آیفون‌هایی که مستقیما از کمپانی اپل خریداری شده باشد چنین ویژگی دارند و فروشندگان ثالث ملزم به فروش تلفن‌هایی با بسته‌بندی اصلی نیستند.

قطعات فرسوده یا مفقود شده نشانه دست دوم بودن آیفون شماست

هنگامی که گوشی را از جعبه خارج می‌کنید به تمام قطعات آن دقت کنید و در نظر داشته باشید که قطعه‌ای مفقود و یا آسیب دیده نباشد. هدفون‌های با جک‌های خراشیده، نداشتن دفترچه راهنما یا لوازم جانبی دیگر، بسته‌بندی قدیمی یا فرسوده، همه نشانه‌هایی هستند که نشان می‌دهند این یک کالای استفاده شده است.

هرگونه خط و خش بر روی قاب گوشی نشانه دست دوم بودن آیفون شماست

اپل گوشی‌های هوشمند آیفون‌ را فقط در شرایط کاملا نو و بدون آسیب فیزیکی به فروش می‌رساند، بنابراین خراش روی قاب گوشی یا لک روی نمایشگر می‌تواند یکی از نشانه‌های آیفون کار کرده باشد. در چنین شرایطی از فروشنده بخواهید تا گوشی شما را تعویض کند.

برای تشخیص آیفون دست دوم به صفحه checkcoverage اپل بروید

در این صفحه اختصاصی اپل می‌توانید شماره سریال آیفون خود را در کادر مشخص شده تایپ کنید تا مطلع شوید که گوشی قبلاً فعال شده است یا خیر. این نکته را در نظر داشته باشید که فعال بودن گوشی همواره به معنای کار کرده بودن آن نیست اما این اقدام راه حل مناسبی برای اطلاع از وضعیت دستگاه‌تان است.

برای چک کردن ابتدا شماره سریال گوشی خود را در قسمت در وسط صفحه « Check Coverage» وارد کنید. کد تأیید واقع در زیر قسمت شماره سریال را وارد کنید. این کد برای اطمینان از اینکه شما یک برنامه مخرب نیستید در نظر گرفته شده است. روی Continue کلیک کنید. در صورتی که آیفون جدید باشد، به صفحه عیب یابی با چیزی مانند “این گوشی فعال نشده است” (This phone has not been activated) هدایت می‌شوید.

سخن پایانی

اینکه گوشی آیفون شما نو باشد و یا توسط اپل و اپراتورهای وابسته به آن بازسازی شده باشد، نقش چندانی در کارکرد شما با گوشی هوشمند خریداری شده نخواهد داشت. حتی می‌توانید یک آیفون دست دوم از شخص ثالث خریداری کنید و مدتها بدون بروز کوچکترین مشکلی از آن استفاده کنید. در واقع کارایی و عمر تلفن هوشمند شما به نحوه استفاده از آن بستگی دارد. هنگامی که یک آیفون دست دوم تهیه می‌کنید علاوه بر نقش کلیدی شما در نحوه استفاده از آن، نحوه استفاده فرد قبلی نیز بسیار موثر است. در نهایت این راهنما به شما کمک می‌کند تا از نو یا کارکرده بودن آیفون خود اطمینان یابید و نقشی در تعیین طول عمر و کارایی دستگاه شما نخواهد داشت.

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

3.7 / 5. تعداد رای دهندگان: 7

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید


دیدگاه خود را ارسال کنید :