etebarkala snappay
etebarkala snappay

مزایا و معایب پاوربانک

4
(12)
حسین رجب چالی
3 سال پیش
مزایا و معایب پاوربانک

امروزه گوشی‌های موبایل به بخش جداناپذیری از زندگی انسان‌ها تبدیل شده‌اند و به همین دلیل باتری آن‌ها نیز به سرعت خالی می‌شود. بر همین اساس، اکثر مردم سعی می‌کنند از پاوربانک برای شارژ گوشی خود استفاده کنند. با استفاده از پاوربانک مناسب، می‌توانید ۵ تا ۷ بار گوشی خود را شارژ کنید. 

توجه داشته باشید که قبل از خرید یک پاور بانک، بهتر است که مزایا و معایب آن را بشناسید؛ چون ممکن است برای همه مفید نباشد. در ادامه به بررسی مزایا و معایب پاور بانک خواهیم پرداخت تا بهترین انتخاب را داشته باشید. با مجله اعتبارکالا همراه باشید.

تعریف پاوربانک

تعریف پاوربانک

به بیان ساده، پاوربانک دستگاه کوچکی است که برای ذخیره نیروی اضافی طراحی شده است که می‌توانید از آن برای شارژ مجدد دستگاه‌های خود استفاده کنید. این دستگاه بیشتر به کسانی توصیه می‌شود که مرتبا در سفر هستند و نمی‌توانند گوشی موبایل، تبلت، دوربین و دیگر دستگاه‌های خود را برای شارژ به پریز وصل کنند.

این مطلب را هم بخوانید: راهنمای خرید پاوربانک

اگر از آن دسته افرادی هستید که اغلب باتری دستگاه‌تان خالی می‌شود و بیشتر روزها کمتر از ۲۰ درصد شارژ دارد؛ پاوربانک وسیله‌ای عالی برای خلاصی از این مشکل است. در ادامه به بررسی مهم‌ترین مزایا و معایب پاوربانک‌ها به صورت کلی پرداخته‌ایم.

مزایای پاور بانک

مزایای پاور بانک

مزیت‌های اصلی پاوربانک برای شما عبارتند از:

دسترسی همیشگی به شارژ

فرقی نمی‌کند که ساعت‌های طولانی از پریز شارژ دور باشید یا در هواپیما مانده باشید؛ اولین و مهم‌ترین مزیت پاوربانک این است که همیشه به شارژ دسترسی دارید. پاوربانک به شما این امکان را می‌دهد تا شارژ دستگاه خود را همیشه در سطح مناسب نگه دارید و دیگر هیچ‌وقت نگران گوشی خاموش (مخصوصا در مواقع ضروری) نباشید.

قابلیت حمل بالا

پاوربانک‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به سادگی می‌توان آن‌ها را جابجا کرد. یعنی معمولا سبک هستند و جای گذاری آن‌ها در کیف و حمل‌شان راحت است. این مورد موضوعی مهم در انتخاب ظرفیت پاوربانک مناسب شماست. اگر قابلیت حمل برای شما اهمیت زیادی دارد باید پاوربانک خود را سبک انتخاب کنید.

قابلیت شارژ دستگاه‌های مختلف

اکثر پاوربانک‌ها می‌توانند چندین دستگاه مختلف را شارژ کنند. این قابلیت برای افرادی که چند دستگاه از برندهای مختلف مانند اپل و سامسونگ دارند خبر خوبی است. با یک پاوربانک به راحتی می‌توانید حداقل دو دستگاه مثل گوشی موبایل و تبلت را شارژ کنید.

معایب پاوربانک

معایب پاوربانک

معایب اصلی استفاده از پاوربانک به این شرح است:

شارژ USB

متاسفانه شارژ خود پاوربانک نسبت به دیگر دستگاه‌ها کمی سخت است. اکثر این دستگاه‌ها ورودی USB دارند؛ یعنی نمی‌توانید آن‌ها را قبل از سفر مستقیما به پریز وصل کنید و باید حتما از آداپتور استفاده کنید. شارژ یک پاور بانک به طور کامل معمولا تا ۱۵ ساعت طول می‌کشد.

مناسب همه نیست

 اگر زیاد از گوشی استفاده نمی‌کنید یا به ندرت به سفر می‌روید؛ پس پاور بانک برای شما کارایی نخواهد داشت و نیاز به صرف هزینه اضافی برای یک پاوربانک ندارید.

حرف آخر

استفاده از پاور بانک برای افرادی که همیشه شارژ باتری گوشی‌شان کم است راهکاری عالی خواهد بود. اگر می‌خواهید دیگر نگران تمام شدن شارژ گوشی‌تان نباشید یا همیشه، حتی در شارژ کم هم از GPS دستگاه خود استفاده کنید، حتما یک پاوربانک تهیه کنید. قبل از خرید حتما مزایا و معایب پاوربانک انتخابی خود را بررسی کنید و چنانچه در انتخاب برای انتخاب سوالی داشتید می‌توانید آن را در بخش نظرات همین پست با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

4 / 5. تعداد رای دهندگان: 12

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید


دیدگاه خود را ارسال کنید :

مجید گفت:

سلام پاوربانک ۱۰۰۰۰ چه معایبی دارد

پشتیبانی اعتبارکالا گفت:

سلام
تعداد دفعاتی که می‌توانید با آن یک گوشی را به طور کامل شارژ کنید نهاید دو بار است

امیرحسین گفت:

سلام به سایت خوبتون پاور بانک عمر باتریو کم نمیکنه؟

پشتیبانی اعتبارکالا گفت:

سلام
این یک تصور اشتباه است. اگر ولتاژ پاوربانک با گوشی شما همخوانی داشته باشد، مشکلی پیش نخواهد آمد.