کاربردی ترین اپلیکیشنهای اندروید که باید نصب کنید
ما از گوشیهای هوشمند برای انجام بسیار از کارهای روزمره خود از جمله گوش دادن به موسیقی، بازی، تماشای فیلم و حضور در شبکههای اجتماعی استفاده میکنیم. یکی از کاربردهای تلفنهای هوشمند، آسان کردن زندگی کاری ما است. خوشبختانه برنامههای زیادی وجود دارند که قادر هستند در این زمینه به ما کمک کنند. حالا که این وسیله الکترونیکی همواره همراه شماست، چرا اجازه نمیدهید زندگی شما را آسانتر کند؟ اپلیکیشنهایی که در این مطلب معرفی خواهیم کرد، همگی به آسانتر شدن کارهای روزمره شما کمک خواهند کرد. ما در این مطلب از مجله اعتبارکالا سعی کردهایم بهترین برنامههای گوشیهای هوشمند اندرویدی را برای شما لیست کنیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
فهرست مطالب
۱- اپلیکیشن Adobe برای اندروید
اپلیکیشن Adobe مجموعهای از بهترین و کاربردی ترین برنامهها را در اختیار شما قرار خواهد داد. این اپلیکیشن، برنامههای متعددی از ویرایش عکس گرفته تا ابزار کاربردی را ارائه میدهد که شامل برنامههایی مانند Adobe Acrobat (خواننده PDF)، Adobe Lightroom و Photo Express (ویرایش عکس)، Illustrator Draw (نقاشی)، اسکن (اسکنر اسناد)، Premiere Clip (ویرایش ویدیو) و بسیاری برنامه دیگر میشود و میتواند جایگزین اپلیکیشنهای شخص ثالثی شود که حجم زیادی از حافظه گوشی اندرویدی شما را اشغال میکنند و شاید به خوبی این برنامه از پس نیازهای شما برنیایند. همچنین تمامی این برنامههایی که در زیرمجموعه اپلیکیشن Adobe قرار دارند رایگان بوده و ممکن است برخی از آنها برای آنکه خدمات بیشتر ارائه دهند، نیاز به پرداخت درون برنامهای باشند.
۲- اپلیکیشن AirDroid برای اندروید
اپلیکیشن AirDroid یکی دیگر از برنامههای مفید و کاربردی این لیست است. برنامه AirDroid به شما این امکان را میدهد تا رایانه شخصی خود را به دستگاه Android خود و بالعکس متصل کنید، فایلها را به اشتراک بگذارید، اعلانها را دریافت کنید و به چند برنامه پیامرسانی سریع پاسخ دهید. همچنین AirMirror و AirDroid: Remote Support دو افزونه هستند که به طرق مختلف به عملکرد این برنامه اضافه میکنند. در مجموع میتوان گفت که این برنامه یکی از بهترین راهها برای اتصال همه دستگاههای اندرویدی شما به یکدیگر است. همچنین اشتراک گذاری برای همه ویژگیها وجود دارد. شما میتوانید ابتدا نسخه رایگان را امتحان کنید تا ببینید آیا برای انجام کارهایتان مفید است یا خیر چرا که Pushbullet نیز رقیب خوبی برای AirDroid است.
۳- اپلیکیشن CamScanner برای اندروید
اپلیکیشن CamScanner احتمالا بهترین برنامه اسکنر اسناد در تلفن همراه است. شما میتوانید از این برنامه برای اسکن اسناد در گوشی خود و تبدیل آنها به فرمت PDF و ارسال آن از طریق ایمیل استفاده کنید. همچنین میتوانید اسناد را در دستگاه خود ذخیره کرده و حتی میتوانید آن را فکس کنید. این اپلیکیشن یکی از معدود برنامههای موجود در فروشگاه Play است که میتواند تمامی این کارها را انجام دهد و قطعا یکی از بهترین برنامههای این فروشگاه اندرویدی محسوب میشود.شما میتوانید از اکثر ویژگیها به صورت رایگان استفاده کنید. البته اگر قصد دارید از ویژگیهای اضافهتری استفاده کنید، باید هزینه اشتراک را بپردازید. در هر صورت، اپلیکیشن CamScanner بهترین برنامه در رده خود است. به ویژه در فصل مالیات برای تجار مفید خواهد بود.
۴- اپلیکیشن IFTTT برای اندروید
اپلیکیشن IFTTT یکی از کاربردی ترین برنامههای موجود در این لیست است. این برنامه دستوراتی را برای انجام مجموعهای از وظایف اساسی به طور خودکار ایجاد میکند. چیزی که موجب شده تا این برنامه را در لیست بهترینها قرار دهیم، تعداد زیاد خدمات، محصولات و سایر برنامههایی است که از IFTTT پشتیبانی میکنند. میتوانید به برنامههای مدیریت خانه هوشمند دستور دهید که چراغهای هوشمند خانهتان را روشن کند. همچنین میتوانید تصاویر را از اینستاگرام ذخیره کنید و در Dropbox آپلود کنید، و حتی برخی از ابزارهای Google Assistant و Amazon Alexa نیز در دسترس هستند. در نهایت اینکه، این برنامه کاملا رایگان است.
۵- اپلیکیشن Google Assistant / Google Search برای اندروید
اپلیکیشن گوگل قطعا یکی از کاربردیترین اپلیکیشنهای موجود است. این برنامه دو ویژگی اصلی دارد، استفاده از Google Assistant و Google Feed. دستیار Google اساسا به هر سوالی پاسخ میدهد، یادآوریها را تنظیم میکند، چراغهای هوشمند را روشن و خاموش میکند، و حتی آهنگها یا ویدیوها را برای شما پخش میکند. از سویی دیگر Google Feed نیز یک فید بوده با هزاران کاربرد، از جمله نمایش آب و هوا و اخبار. همچنین موارد جدید را بر اساس سابقه جستجو و علایق شما تنظیم میکند. این دو به همراه جستجوی گوگل یک برنامه ترکیبی قدرتمند را ارائه میکنند که تعداد کمی از توسعه دهندگان دیگر میتوانند با آن رقابت کنند. این برنامه تنها شامل دستیار Google، جستجوی Google و Google Feed است.
۶- اپلیکیشن Google Drive برای اندروید
اپلیکیشن Google Drive و مجموعه برنامههای آن محبوبترین برنامههای بهرهوری در اندروید هستند. مجموعه کاملی که شامل Google Drive، Google Docs، Google Sheets، Google Slides، Google Keep و Google Photos است. همچنین به شما یک مجموعه اداری کامل با یک برنامه یادداشتبرداری، فضای ذخیرهسازی ابری، و مکانی برای پشتیبانگیری رایگان از همه عکسها و ویدیوهای ذخیره شده را ارائه میدهد. برنامه Google Drive با ۱۵ گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان ارائه میشود. با اشتراک ماهانه میتوانید فضای ذخیره سازی ابری را افزایش دهید.
۷- اپلیکیشن Google Translate برای اندروید
اپلیکیشن Google Translate یک برنامه ترجمه زبان بوده که در هر پلتفرمی در دسترس است. این برنامه در طول سالهایی که از فعالیتش میگذرد بهروزرسانیهای زیادی دریافت کرده که عملکرد و دقت ترجمه آن بهبود چشمگیری یافته است. این به روزرسانیها شامل توانایی استفاده از دوربین برای جستجو و ترجمه مطلب به صورت همزمان است. همچنین یک شبکه عصبی نیز به این پلتفرم برای ترجمه دقیقتر متون کمک میکند. برنامه Google Translate دارای مجموعهای از ویژگیهای اضافی، از جمله توانایی ترجمه مکالمه دو طرفه در آن واحد است. مایکروسافت ترنسلیت و چند برنامه ترجمه دیگر نیز وجود دارند که روز به روز بر قابلیت و بهبود ترجمه متون توسط این برنامهها افزوده میشود با این حال، همچنان کاپ قهرمانی ترجمه در دست گوگل ترنسلیت است.
۸- اپلیکیشن LastPass Password Manager برای اندروید
اپلیکیشن LastPass یک برنامه مدیریت رمز عبور است. برنامههای مشابهی در Google Play وجود دارد و اکثر آنها خوب کار میکنند. با این حال، ما LastPass را به شما پیشنهاد میکنیم چراکه با بهروزرسانیهای اندروید بهروز شده و همچنین دارای یک برنامه احراز هویت دوم برای امنیت بیشتر است. این برنامه قابلیت تولید پسورد را دارد، همچنین رمزهای عبور شما را در سایتهای مختلف ذخیره میکند و به شما کمک میکند در صورت نیاز سریع وارد سیستم شوید. هزینههای اشتراک نیز کاملا معقول است. برنامههای مدیریت رمز عبور خوب دیگری نیز وجود دارد اما معمولا هزینههای اشتراک بالایی دارند.
۹- اپلیکیشن Reddit برای اندروید
اپلیکیشن Reddit یک برنامه و وب سایت بسیار مفید است. این برنامه دارای تعداد زیادی زیرسرویس مجازی است که انواع موضوعات را پوشش میدهد. شما میتوانید مشاوره، آموزش و اطلاعات مفید در رابطه با هر چیزی که مد نظرتان است را در این برنامه بیابید. البته موضوعات بیارزش زیادی در Reddit وجود دارد اما با کمی درایت و کمی صبر و حوصله میتوانید از بسیاری از ورود اطلاعات غیر مفید جلوگیری کنید. همچنین تعداد زیادی برنامه شخص ثالث Reddit وجود دارد که ممکن است برنامههای شخص ثالث را به برنامه رسمی ترجیح دهید.
۱۰- اپلیکیشن Solid Explorer برای اندروید
اپلیکیشن Solid Explorer یک مدیر فایل و مرورگر است که استفاده از آن بسیار آسان است. علاوه بر مرور معمول فایلها، در صورت استفاده از سرویسهای ذخیرهسازی ابری خود، میتوانید از این برنامه استفاده کنید. علاوه بر این، میتوانید به برنامههای FTP، SFTP، WebDav و SMB/CIFS نیز دسترسی داشته باشید. برنامه Solid Explorer قدرتمند بوده و استفاده از آن نیز ساده است. البته پس از نصب نسخه آزمایشی ۱۴ روزه باید هزینه آن را بپردازید.
۱۱- اپلیکیشن Tasker برای اندروید
اپلیکیشن Tasker یک برنامه عالی برای ایجاد کردن پروفایل شخصی و شخصی سازی برای دستگاههای اندرویدی بوده و یکی از برترینها به شمار میرود. این برنامه این قابلیتها را برای شما فراهم کرده تا بتوانید به روش حرفهای عملیات مورد نظرتان را در روی دستگاه خود اعمال نمایید و به روشی عالی آن را شخصی سازی کنید. شما با داشتن یک دستگاه هوشمند روت قادر هستید همین حالا استارت زده و پروفایل مورد نظر خودتان را بسازید. همچنین تعداد زیادی برنامه با پشتیبانی Tasker به همراه پلاگین هایی برای گسترش عملکرد وجود دارد. در واقع میتوان گفت Tasker به نوعی شبیه یک نسخه کاربر قدرتمند IFTTT است. این برنامه با داشتن امکانات گوناگون تا الان بیشتر از چند میلیون دانلود را داشته است.
۱۲- اپلیکیشن TickTick برای اندروید
اپلیکیشن TickTick یک برنامه برای ایجاد لیست و همچنین یکی از کاربردیترین برنامهها است. شما وظایفی که باید در طول هفته یا ماه انجام دهید را در آن وارد میکنید و برنامه به شما یادآوری میکند که آنها را سر موعد انجام دهید. همچنین میتوانید آنرا برای مواردی مانند لیستهای مواد غذایی و موارد دیگر تنظیم کنید. این برنامه همچنین دارای قابلیت همکاری است. در صورت نیاز میتوانید وظایف خود را بین اعضای خانواده یا همکاران خود به اشتراک بگذارید. همچنین دارای تقویم، ویجتها و ویژگیهای یادداشت برداری است. نسخه رایگان برای استفاده معمولی کفایت میکند و نسخه پولی فقط برای موارد استفاده تجاری مورد نیاز است.
۱۳- اپلیکیشن WiFi Analyzer برای اندروید
اپلیکیشن WiFi Analyzer یک تحلیلگر وای فای منبع باز است. این برنامه به شما امکان میدهد وضعیت اتصال WiFi خود و همچنین سایر اتصالات را در منطقه عمومی را مشاهده کنید. به کمک این برنامه میتوانید ببینید آیا WiFi شما کانالی را با سایر شبکههای WiFi به اشتراک میگذارد یا خیر. همچنین میتوانید شبکههای WiFi نزدیک، قدرت سیگنال نمودار و سایر فعالیتها را شناسایی کنید. اپلیکیشن WiFi Analyzer میتواند به تشخیص مشکلات وای فای در صورت بروز مشکل کمک کند. این برنامه به ویژه برای کسانی که از تلویزیون زنده و اینترنتی و یا از سرویسهای بازی پخش زنده مانند Google Stadia استفاده میکنند مفید است.
۱۴- اپلیکیشن YouTube برای اندروید
یوتیوب مفیدترین برنامه در تلفن همراه است. بیشتر کاربران از این اپلیکیشن برای تماشای موزیک ویدیوها یا بررسی محصول استفاده میکنند. با این حال، این اپلیکیشن منبع عظیمی از ویدیوهای آموزشی، سخنرانیهای متعدد در رابطه با مسائل و موضوعات مختلف، و ویدیوهای بیشمار دیگری در اختیار شما قرار میدهد که میتواند حتی در امور ساده روزمره زندگی که گاهی در انجام دادن آن با مشکل مواجه میشوید، به شما کمک کند. این اپلیکیشن سراسر محتوای مفید آموزشی است البته برای گیمرها و استریمرها نیز بهترین پلتفرم محسوب میشود تا بتوانند در آنجا ویدیوهای خود را بارگذاری کنند. این برنامه رایگان است و تنها مشکل آن وجود تبلیغات کوتاه، پیش از شروع هر ویدیو بوده که میتاون از آن چشم پوشی کرد.
سخن پایانی
تلفن هوشمند، همانطور که از نام آن پیداست، صرفا برای برقراری تماس و ارسال پیامک نیست. شما میتوانید به کمک برنامههای متعددی که نصب میکنید، زندگی و کارهای روزانه خود را به بهترین شکل مدیریت و انجام دهید. چهارده اپلیکیشنی که ویژه گوشیهای هوشمند اندرویدی معرفی شدند، چهارده مورد از اپلیکیشنهایی هستند که هر کاربر اندرویدی باید آن را برای بهینه سازی استفاده خود از گوشی هوشمند اندرویدی نصب کند.
بازنشدن نتایج صریح