etebarkala snappay
etebarkala snappay

معرفی ۶ مورد از بهترین برنامه آنتی ویروس برای اندروید

5
(1)
شکیبا گیلانی
2 سال پیش
معرفی ۶ مورد از بهترین برنامه آنتی ویروس برای اندروید

در سال‌های اخیر نرم‌افزار آنتی ویروس گوشی‌های هوشمند به تجارتی بزرگ تبدیل شده است. چرا که سیستم‌عامل اندروید در معرض تهدید روزافزون بدافزارها، ویروس‌ها و سایر برنامه‌های مخرب قرار دارد. بنابراین محافظت از گوشی اندرویدی در برابر این تهدیدات بیش از هر زمان دیگری مهم است.

با وجود بسیاری از برنامه‌های آنتی ویروس موجود، تعیین کیفیت نسخه‌های منتشر شده از نسخه‌های غیر موثر می‌تواند چالش برانگیز باشد. در این مقاله از مجله اعتبارکالا، برخی از بهترین برنامه‌های آنتی‌ویروس برای اندروید را بررسی می‌کنیم تا به شما در انتخابی آگاهانه کمک کنیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

۱- آنتی ویروس Avast Antivirus

برنامه Avast همچنان یکی از محبوب‌ترین آنتی ویروس‌ها برای دستگاه‌های تلفن همراه اندرویدی، لپ‌تاپ و دسکتاپ است. نسخه موبایل این برنامه دارای مجموعه‌ای از ابزارهای مختلف برای ایمن نگه داشتن دستگاه شما است که شامل قفل برنامه، ویژگی‌های ضد سرقت، گالری عکس، دسترسی به VPN، داشبورد مجوزهای حریم خصوصی، پاک کننده، سپر وب و البته اسکنر ویروس و عملکرد حذف هستند.

دو نسخه رایگان و نسخه پولی برای مجموعه Avast موجود است. برخی از ویژگی‌ها مانند VPN، تایید امنیت Wi-Fi، حفاظت از فیشینگ و VPN، فقط در بسته‌های پولی موجود هستند. نسخه رایگان این قابلیت‌ها را دارد، اما با تبلیغات بسیار زیاد و طولانی بارگذاری می‌شود که ممکن است برای برخی از کاربران آزاردهنده باشد.

دانلود: آنتی ویروس Avast (رایگان، اشتراک در دسترس)

۲- آنتی ویروس Bitdefender Mobile Security and Antivirus

یکی دیگر از برنامه‌های آنتی‌ویروس اندرویدی که در تجزیه و تحلیل AV-Test امتیاز کامل شش‌گانه را کسب کرده است، Bitdefender Mobile Security و Antivirus است. متاسفانه این برنامه پولی بوده و هیچ نسخه رایگانی بیش از یک آزمایش ۱۴ روزه وجود ندارد. با این حال، اگر قصد دارید یک آنتی ویروس پولی تهیه کنید، بدون شک این برنامه، بهترین گزینه برای گوشی اندرویدی شما خواهد بود.

یکی از ویژگی‌های Bitdefender، سبک بودن برنامه است که در عمر باتری و عملکرد دستگاه تاثر منفی نمی‌گذارد. اگر مجموعه آنتی ویروس شما گوشی شما را آنقدر کند می‌کند که غیرقابل استفاده می‌شود، آن را حذف کرده و آنتی ویروس Bitdefender را جایگزین کنید.

برخی از ویژگی‌های قابل توجه دیگر عبارتند از محافظت در برابر سرقت از جمله مکان یاب جغرافیایی، محافظت از وب، برنامه‌های محافظت شده با پین، و عملکرد قفل هوشمند برای زمانی که در شبکه های Wi-Fi قابل اعتماد هستید. آنتی ویروس Bitdefender همچنین شامل پشتیبانی از ساعت هوشمند Wear OS شما به عنوان بخشی از این طرح است.

دانلود: Bitdefender Mobile Security و آنتی ویروس (آزمایشی رایگان، اشتراک لازم است)

۳- آنتی ویروس Kaspersky Mobile Antivirus

برنامه Kaspersky یکی از شناخته شده‌ترین آنتی ویروس‌ها برای اندروید است. این برنامه امنیتی در دو نسخه رایگان و نسخه پولی ارائه می‌شود.

نسخه رایگان تمام حفاظت اولیه مورد نیاز شما را ارائه می‌دهد، از جمله محافظت از ویروس، بررسی پس زمینه برای ویروس‌ها، جاسوس افزارها، باج افزارها و تروجان ها، ویژگی Find my phone و ابزارهای ضد سرقت. خوشبختانه، حتی نسخه رایگان آن نیز شامل تبلیغات نمی‌شود. این آنتی ویروس مانند Bitdefender و Avast، در تجزیه و تحلیل مستقل AV-Test امتیاز کامل ۶/۶ را کسب کرده است.

دانلود: آنتی ویروس Kaspersky Mobile (رایگان، اشتراک در دسترس)

۴- آنتی ویروس Norton 360

این شرکت در اوایل دهه ۲۰۰۰ تسلط کاملی بر بازار آنتی ویروس داشت، اما برنامه‌های آن منابع وحشتناکی بودند که می‌توانستند سرعت قوی‌ترین رایانه‌ها را را تا حد از کار افتادن پایین آورد. خوشبختانه، این مشکل امروزه به طور کامل از بین رفته است. در واقع، برنامه آنتی ویروس جامع اندروید این شرکت یعنی Norton 360، یکی از سریع‌ترین و قابل اعتمادترین برنامه‌های موجود در بازار است.

برخی از بهترین ویژگی‌های این برنامه عبارتند از نظارت بر دارک وب، اسکنر برنامه از قبل دانلود، هشدارهای امنیتی Wi-Fi و محافظت از وب. همچنین از طریق VPN موجود، یک مدیر رمز عبور، یک فایروال هوشمند و ۱۰ گیگابایت فضای ذخیره سازی پشتیبان ابری دریافت می‌کنید. بزرگترین نقطه ضعف Norton 360 هزینه آن است و تنها ۱۴ روز به شما امکان استفاده از نسخه آزمایشی آن داده می‌شود.

دانلود: Norton 360 (آزمایشی رایگان، اشتراک لازم است)

۵- آنتی ویروس AVG

برنامه AVG یک آنتی ویروس قوی در دنیای محافظت از اندروید در برابر ویروس است. این آنتی ویروس یکی از بهترین برنامه‌های آنتی ویروس رایگان برای اندروید بوده که یک برنامه پولی قدرتمند را نیز ارائه می‌دهد. در حقیقت، تفاوت زیادی بین Avast و AVG وجود ندارد. از زمانی که Avast در سال ۲۰۱۶،  AVG را خریداری کرد، هر دو از یک موتور آنتی ویروس استفاده کرده‌اند.

سطح رایگان Avast دارای ویژگی‌های بیشتری نسبت به معادل AVG است، اما تبلیغات بسیار بیشتری نیز دارد. ویژگی‌های موجود در بسته رایگان AVG شامل عملکرد ضد سرقت، قفل برنامه، تله دوربین (camera trap) برای سارقان تلفن و اسکن بدافزار است. نسخه پولی نیز علاوه‌بر موارد فوق، دارای ویژگی‌های محافظت در برابر فیشینگ، اسکنر وب سایت، ابزار تایید امنیت شبکه و محافظت در برابر باج افزار است.

دانلود: AVG (رایگان، اشتراک در دسترس)

۶- آنتی ویروس Avira Antivirus

برنامه Avira ادعا می‌کند که بهترین برنامه آنتی ویروس رایگان برای اندروید است. این آنتی ویروس شامل یک اسکنر شبکه، حفاظت از هویت، و محافظت از وب است. شما همچنین به VPN رایگان دسترسی دارید که تقریبا همه برنامه‌های آنتی ویروس آن را به سطوح پولی خود محدود می‌کنند.

به غیر از محافظت اولیه بدافزار، سطح رایگان Avira دارای یک تقویت کننده عملکرد، یک ابزار بهینه سازی حافظه و یک ابزار بهینه سازی ذخیره سازی است. نسخه پولی نیز تمام دستگاه‌های شما از جمله دستگاه‌های ویندوز و مک را پوشش می‌دهد. همچنین علاوه بر ویژگی‌های رایگان، شناسایی بدافزار بلادرنگ، مرور وب رمزگذاری‌شده، تولیدکننده رمز عبور و ابزارهای بهینه‌سازی سرعت رایانه و موبایل را نیز ارائه می‌دهد.

دانلود: آنتی ویروس آویرا (رایگان، اشتراک در دسترس)

سخن پایانی

بسیاری از متخصصان معتقد هستند که برنامه‌های آنتی ویروس اندروید غیر ضروری هستند. سیستم‌عامل اندروید مدرن شامل بسیاری از ویژگی‌های امنیتی بومی است، به این معنی که این برنامه‌ها ممکن است اضافی باشند.

اگر فقط از Play Store استفاده، و برنامه‌های استاندارد را نصب می‌کنید، احتمالا مشکلی نخواهید داشت؛ چرا که  Google Play Protect قبل از دانلود برنامه‌ها را از فروشگاه Google Play به‌طور خودکار بررسی ایمنی انجام می‌دهد و همچنین می‌تواند دستگاه شما را برای برنامه‌های بالقوه مضر از منابع دیگر اسکن کند.

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

5 / 5. تعداد رای دهندگان: 1

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید


دیدگاه خود را ارسال کنید :