وان پلاس سال آینده گوشیهایی با قیمت ۲۷۰ دلار در هند معرفی میکند
وان پلاس گوشی مقرونبهصرفه سری Nord را نیز به غیر از گوشیهای پرچمدار خود در هند به فروش میرساند. قیمت این سری کمتر از ۴۰۷ دلار است. شایعههایی اعلام کردهاند که این شرکت قصد دارد گوشیهای ارزان قیمتی با قیمت ۲۷۰ دلار معرفی کند.
گزارشها نشان میدهند در حالی که زمانبندی مشخصی برای این معرفی تعیین نشده است؛ اما دستگاه جدید ممکن است در نیمه اول سال آینده معرفی شود.
اگر توییت خبرگزار معروف و افشاگر، یوگش برار (Yogesh Brar) درست باشد، فروش گوشیهای ۲۷۰ دلاری بیشتر خواهد بود. در حال حاضر چندین دستگاه ردمی، پوکو، ریلمی، ویوو و اپو قیمت مشابهی دارند.
فهرست مطالب
گوشیهای وان پلاس در هند
با نگاهی گذرا به گوشیهای موبایل وان پلاس مشخص میشود که سری وان پلاس ۹ این شرکت شامل گوشیهای وان پلاس، وان پلاس پرو و پرچمدار مقرونبهصرفه وان پلاس 9R است. قیمت این سری از ۵۴۹ دلار شروع میشود و تا ۹۵۰ دلار ادامه دارد که قیمت وان پلاس ۹ پرو است. هنوز شایعههایی در مورد ارتقای ۶ ماهه این گوشی وجود دارد پس در موردش صحبتی نمیکنیم.
این مطلب را هم بخوانید : وان پلاس ۱۰ طراحی مشابهی با سری وان پلاس ۹ خواهد داشت
وان پلاس جولای امسال نورد (Nord) اصلی را با نورد ۲ جایگزین کرد. گوشی نورد قیمتی در حدود ۵۴۳ دلار داشت و میتوان آن را از نظر ظاهر، مشخصات و ویژگیها یک نسخه پایه از وان پلاس 9R دانست. توجه داشته باشید ، وان پلاس 9R در حال حاضر گوشی شبیه به پرچمدار وان پلاس ۹ با مشخصات کمتر است.
وان پلاس نورد CE را هم باید به لیست گوشیها در هند اضافه کرد. این گوشی در ماه ژوئن امسال معرفی شد و با قیمت اولیه ۳۱۲ دلار به فروش رسید.
اینها گوشیهایی هستند که این شرکت در هند دارد؛ اما وان پلاس گوشیهای 4G و 5G ارزانتر را در سری نورد در بازارهای جهانی به فروش میرساند. این گوشیها قیمتی کمتر از Nord 2 دارند و حتی گوشیهایی با مشخصات پایینتر و کاربردی هستند.
گوشیهای ارزانتر وان پلاس تهدیدی برای شیائومی و سامسونگ هستند؟
خبر فروش گوشیهای ارزانقیمت وان پلاس در هند تازگی ندارد؛ اما گزارشها با افزایش فعالیتهای مشترک وان پلاس و شرکت اپو (Oppo) بیشتر شد. خبر تولید گوشیهایی با قیمتی کمتر از ۲۷۰ دلار تنها رقابت را افزایش میدهد و خریداران گزینههای بیشتری برای انتخاب خواهند داشت. با این حال دو برند اپو با نام وان پلاس و ریلمی دنبال گرفتن سهم بازار از شیائومی و سامسونگ هستند.
ممکن است اپو با معرفی گوشیهایی با قیمت مشابه با نامهای مختلف بازار را بگیرد اما در نهایت کاربران با داشتن دستگاههای مشابه با اندروید یکسان و مشخصات نزدیک به هم گیج خواهند شد.
هدف پیت لائو (Pete Lau) مدیر عامل برند اپو به از پیوستن به شرکت اپلاس (Oplus) نظارت بر سه برند ریلمی، اپو و وان پلاس بوده است. با این حال حالا به نظر میرسد انگیزه اصلی لائو استفاده از منابع موجود (سختافزار و نرمافزار) برای افزایش تعداد بیشتر دستگاههای تولیدی تا حد امکان بوده است. با این استراتژی ممکن است وان پلاس بیشترین فروش را به دست آورد ولی به سرعت هویت برند خود را از دست میدهد.
منبعwww.techradar.com