etebarkala snappay
etebarkala snappay

پردازنده تنسور گوگل از پردازنده A12 Bionic کندتر است

5
(1)
رضا کریمی
3 سال پیش
پردازنده تنسور گوگل از پردازنده A12 Bionic کندتر است

قبل از اینکه گوگل به طور رسمی پردازنده Tensor سفارشی خود را معرفی کند، شایعه‌ای منتشر شد مبنی بر اینکه این شرکت قصد ندارد این پردازنده را به سریع‌ترین پردازنده دنیا تبدیل کند. در عوض، این شرکت احتمالا بیش از هر چیز دیگری بر روی کارایی تمرکز خواهد کرد و طبق این مقایسه بنچمارک، این شایعه درست بود. با این حال، تنسور هنوز قابلیت رقابت با پردازنده A12 Bionic سه سال قبل اپل را ندارد و این مسئله بسیار عجیب به نظر می‌رسد.

تنسور در هر دو تست تک‌هسته‌ای و چند‌هسته‌ای نتوانست A12 Bionic را شکست دهد

مقایسه عملکرد ارائه شده توسط 9lekt در توییتر، امتیاز گیکبنچ تنسور و A12 Bionic را نشان می‌دهد. پردازنده سه سال پیش اپل در هر دو تست تک‌هسته‌ای و چند‌هسته‌ای، از تنسور جلوتر است و طبیعتاً این ارقام مشتریان بالقوه را گیج می‌کند. اولین چیزی که احتمالا از خود خواهند پرسید این است که چرا گوگل از کوالکام اسنپدراگون ۸۸۸ استفاده نکرده است.

به این ترتیب، پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو هنوز باید با بقیه گوشی‌های هوشمند پرچمدار اندروید مقایسه شود. اگر چه اعداد به دست آمده از گیکبنچ بسیار ناامید کننده هستند؛ اما به خاطر داشته باشید که نتایج بنچمارک فقط نیمی از داستان را بیان می‌کند و این اعداد عملکرد دقیق پردازنده را نشان نمی‌دهند.

پردازنده‌های کوالکام گاهی بیش از حد داغ می‌شدند. گوشی Pixel 5a که از این پردازنده پرچمدار استفاده می‌کرد نیز با همین مشکل روبرو بود. گوگل با استفاده از تنسور، عملکرد دو گوشی پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو را کم کرده است؛ اما با کنترل بیشتر بر سخت افزار و نرم افزار، سیستم عامل این دستگاه‌ها به مراتب روان‌تر از گوشی‌های رقیب خواهد بود.

نمرات ناامید کننده تک‌هسته‌ای و چند هسته‌ای را نیز می‌توان به میزان مصرف انرژی تنسور نسبت داد، و ممکن است گوگل عمدا خواسته این پردازنده عملکرد ضعیفی داشته باشد تا بتواند بهترین عمر باتری را برای دارندگان پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو فراهم کند. اغلب اوقات، مشخصات سخت‌افزاری تلفن هوشمند روی کاغذ کاملاً کاربران را تحت تاثیر قرار می‌دهد، اما هنگام تست بهینه‌سازی نرم افزار ناامیدکننده خواهند بود.

یوگش برار، افشاگر معروف در مورد امتیازات این گوشی توئیتی نوشت:

چیپ Whitechapel یک پردازنده ۵ نانومتری با عملکرد فعلی در واحدهای PVT نزدیک به اسنپدراگون ۸۷۰ است، گوگل سعی نکرده این پردازنده به اسنپدراگون ۸۸۸ شبیه باشند. تمرکز گوگل بر یادگیری ماشین است و بنابراین عملکرد خام هوش مصنوعی با سایر پردازنده‌های پیشرو موبایل مطابقت دارد. به علاوه Mali GPU در شرایط فشار عملکرد خوبی دارد.

گوگل ممکن است برنامه متفاوتی برای تنسور داشته باشد، اما انتظار نمی‌رود که نتایج آن را سریع ببینیم.

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

5 / 5. تعداد رای دهندگان: 1

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید


دیدگاه خود را ارسال کنید :