etebarkala snappay
etebarkala snappay

پردازنده‌های مدیاتک دایمنسیتی ۸۰۰۰ و ۸۱۰۰ معرفی شدند

4.3
(3)
حسین رجب چالی
3 سال پیش
پردازنده‌های مدیاتک دایمنسیتی ۸۰۰۰ و ۸۱۰۰ معرفی شدند

پردازنده دایمنسیتی ۹۰۰۰، کوالکام را در بخش پرچمدار به چالش می‌کند و حالا، مدیاتک نمایندگان سطح بالای خود، یعنی دایمنسیتی ۸۰۰۰ و ۸۰۰۱ را معرفی کرده است. هر دو تراشه با فرایند ۵ نانومتری ساخته شده‌اند و اساسا از سخت‌افزار یکسانی استفاده می‌کنند. با این حال، دایمنسیتی ۸۱۰۰، بهترین تراشه بین این دو می‌شود و سرعت کلاک بالاتری دارد. همچنین، دایمنسیتی ۱۳۰۰ نیز این بین معرفی شده که ارتقای کوچکی نسبت به تراشه ۱۲۰۰ را شاهد بوده است.

دو تراشه سری ۸۰۰۰ دارای چهار هسته CPU بزرگ Cortex-A78 و چهار هسته کوچک A55 هستند. پردازنده گرافیکی آن‌ها نیز Mali-G610 MC6 است که آخرین معماری پردازنده گرافیکی ARM استفاده می‌کند. بین این دو، دایمنسیتی ۸۰۰۰ تا ۲۰ درصد فرکانس پردازش گرافیکی بالاتری نسبت به ۸۰۰۰ ارائه می‌دهد. آزمایش مدیاتک نشان می‌دهد که ۸۱۰۰ با سرعت ۱۷۰ فریم بر ثانیه GFXBench Manhattan می‌رسد و ۸۰۰۰ نیز به سرعت ۱۴۰ فریم بر ثانیه دست می‌یابد.

هر دو تراشه دارای MiraVision 780 با پشتیبانی از نرخ نوسازی ۱۶۸ هرتز و وضوح +FHD هستند. یک تفاوت در تراشه ۸۱۰۰ این است که از ۱۲۰ هرتز با وضوح +WQHD نیز پشتیبانی می‌کند. همچنین، هر دو این پردازنده‌ها دارای رمزگشایی ویدئو 4K AV1 و پشتیبانی از HDR10+ Adaptive (تنظیم محتوای +HDR10 با شرایط نور محیط) هستند.

Imagiq 780 ISP می‌تواند ۵ گیگاپیکسل بر ثانیه را مدیریت کند و فیلم HDR را از دو دوربین به طور همزمان ضبط کند و با یک دوربین نیز فیلم‌برداری 4K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه و +HDR10 ضبط کند. این ISP می‌تواند دوربین‌هایی با سنسورهای حداکثر ۲۰۰ مگاپیکسل را کنترل کند و به طور طبیعی از زوم بدون کاهش کیفیت ۲ برابری و کاهش نویز مبتنی بر هوش مصنوعی و تصویربرداری HDR پشتیبانی می‌کند.

هر دو پردازنده دارای مودم‌های 5G با دو خدمات‌دهنده شبکه برای پهنای باند حداکثر ۲۰۰ مگاهرتز هستند. این اتفاق امکان دانلود تا سرعت ۴.۷ گیگاهرتز در ثانیه را فراهم می‌کند. این مودم از 5G+5G دو سیم‌کارت و حالت آماده به کار دوگانه پشتیبانی می‌کند.

همچنین، پشتیبانی از Wi-Fi 6 (دو در دو)، بلوتوث ۵.۳ و بلوتوث LE Audio با Dual-Link True Wireless Stereo Audio امکان‌پذیر است. موقعیت‌یابی نیز شامل پشتیبانی از فرکانس جدید B1C BeiDou خواهد بود.

دایمنسیتی ۱۳۰۰، تقریبا مشابه ۱۲۰۰ است و تنها ارتقا آن، بهبود عملکرد NPU است که قدرت اعداد بیشتری برای حالت شب و پردازش HDR با هوش مصنوعی را ارائه می‌دهد.

گوشی‌های مجهز به پردازنده‌های دایمنسیتی ۱۳۰۰، ۸۰۰۰ یا ۸۱۰۰ در سه ماهه اول سال جاری میلادی وارد می‌شوند؛ بنابراین، انتظار می‌رود که در ماه مارس، تعداد زیادی گوشی با این پردازنده‌ها معرفی شوند.

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

4.3 / 5. تعداد رای دهندگان: 3

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید


منبعwww.gsmarena.com

دیدگاه خود را ارسال کنید :